RECHTSGEBIEDEN

Advocaat familierecht den haag

U zocht op advocaat familierecht den haag en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Ons advocatenkantoor Versteegh c.s. Advocaten heeft gespecialiseerde familierecht advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in zaken waarin familierecht, jeugdrecht en strafrecht een rol spelen.

advocaat familierecht den haag

MW. MR. L.L. SCHIPPER-HEIKENS

Wat doet een advocaat familierecht?

Een familierecht advocaat houdt zich bezig met alle juridische aspecten van diverse familiebetrekkingen wanneer jij en je partner uit elkaar gaan. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn zoals: een echtscheiding, het ouderlijk gezag, adoptie van een kind, alimentatie, partnerschap, naamswijziging maar ook aan zaken bijvoorbeeld als er na de scheiding afspraken niet worden nagekomen. Als advocaat familierecht kunnen we uw zaak vertegenwoordigen in de rechtbank zodat gemaakte afspraken bekrachtigt worden door de rechter.

Aarzel daarom niet om contact op te nemen met Versteegh Advocaten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u dus uitgebreid informeren alsook adviseren. Indien nodig staan we u bij in allerlei soorten kwesties betreffende het personen- en familierecht.

Onze ervaren advocaten kunnen u adviseren maar ook onderhandelen met de andere betrokkene(n) en indien nodig een procedure starten.

Wilt u weten waar u aan toe bent met rechtsbijstand op maat? Heeft u nu juridische bijstand nodig? Of wenst u vrijblijvend advies in te winnen? Daarom bent u bij Versteegh Advocaten aan het juiste adres want dit kunnen wij allemaal bieden. Bel dan direct een van onze advocaten (in spoedsituaties ook mogelijk buiten kantoortijden). U kunt ook het contactformulier invullen.

Proces

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Research & Analyse

Wij bespreken met u de zaak en geven u onze analyse van de sterke en zwakke punten.

Planning

Wij maken met u een planning om de zaak tijdig en goed voor te bereiden.

uitvoeren

Wij houden u op de hoogte van alle stappen die worden gezet en overleggen waar nodig.

 Advocaat familierecht bij uithuisplaatsing

Advocaat op toevoeging bij uithuisplaatsing

Bij zaken zoals de uithuisplaatsing van kinderen. Moeten ouders normaal gesproken zelf een advocaat betalen. Of in ieder geval zelf een advocaat vinden en een toevoeging aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Die toevoeging houdt in dat de rechtsbijstand wordt gesubsidieerd zodat de rechtzoekende enkel een eigen bijdrage hoeft te betalen. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van het inkomen alsook het vermogen.

testimonials

Wat zeggen andere over ons...

v

"Ik dank mevrouw Versteegh voor haar steun en betrokkenheid, zonder haar was dit niet zomaar goed gekomen"

v

"Ik heb de samenwerking met Versteegh Advocaten ervaren als erg prettig en een steun in de rug in moeilijke tijden."

v

"De advocaat reageerde altijd snel en heeft mij altijd duidelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden en kansen waren."

contact

Bezoekadres
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP  Den Haag

Openingstijden
09.00 - 18.00

Postadres
Postbus 93259
2509 AG  Den Haag

070 314 24 15
info@ve-advocaten.nl