RECHTSGEBIEDEN

bijstandsuitkering

Versteegh c.s. Advocaten heeft jarenlange ervaring in bijstandszaken, waarin problemen spelen rond stopzetting, afwijzing en/of terugvordering van de uitkering.

Juridisch specialisten
als het gaat om uw bijstandsuitkering

Wordt u ten onrechte gekort op uw uitkering, wordt uw uitkering helemaal stop gezet of wordt uw uitkering teruggevorderd? Dan is het goed om te weten dat de Versteegh Advocaten achter u staan. Wij onderzoeken de zaak tot op het bot en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Immers: een uitkering is een recht.

Hulp nodig bij bezwaarprocedure tegen gemeente

Wij zullen u bijstaan in de bezwaarprocedure tegen de gemeente maar kunnen u ook bijstaan in de vervolgprocedure bij de rechtbank. Zit u inmiddels helemaal aan de grond en kunt u de langlopende procedures bij de gemeente niet afwachten dan kunnen we voor u ook uiteraard een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank.

Zodra u het besluit van de gemeente heeft ontvangen, en u bent het hier niet mee eens, neem dan direct contact met ons op. Bel Versteegh Advocaten voor direct vrijblijvend juridisch advies. Wilt u graag dat een van onze advocaten contact met u opneemt? Vul dan het contactformulier in.

Proces

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Research & Analyse

Wij bespreken met u de zaak en geven u onze analyse van de sterke en zwakke punten.

Planning

Wij maken met u een planning om de zaak tijdig en goed voor te bereiden.

uitvoeren

Wij houden u op de hoogte van alle stappen die worden gezet en overleggen waar nodig.

contact

Bezoekadres
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP  Den Haag

Openingstijden
09.00 - 18.00

Postadres
Postbus 93259
2509 AG  Den Haag

070 314 24 15
info@ve-advocaten.nl