het team

over ons

Het team van gedreven advocaten en juridisch medewerkers staat voor u klaar om uw belangen te behartigen. Neem contact op voor een intakegesprek.

01. TOEGANKELIJK

De advocaten zijn goed bereikbaar en reageren snel.

02. Professioneel

Wij werken weloverwogen en nauwkeurig in al onze zaken.

03. Loyaal

Uw belang staat voorop!

advocaten

Een team van professionals

Mw. mr. L.A. Versteegh

ADVOCAAT

Specialisme: Strafrecht, Bestuursrecht en Jeugdrecht

Mr. L.A. Versteegh is in 2010 beëdigd als advocaat, nadat zij op de Universiteit Leiden zowel haar master strafrecht als civielrecht had afgerond. Haar beroepsopleiding heeft zij afgerond bij het gerenommeerde Hoens & Souren Advocaten te Zoetermeer. Zij heeft hier de kans gekregen om een eigen strafrechtpraktijk op te richten en is hierin geslaagd. Na een aantal spraakmakende zaken heeft zij zich zelfstandig gevestigd in Den Haag, waar zij zich met name heeft toegelegd op het strafrecht. Mr. L.A. Versteegh behandelt zaken van uiteenlopende aard. Zo is zij – naast het strafrecht – ook actief op het gebied van het bestuursrecht en het jeugdrecht. Bij het bestuursrecht moet u denken aan zaken omtrent een afwijzing van een VOG en sluiting van een woning i.v.m. de Opiumwet. Op dit moment zet zij zich in voor veel gedupeerde van de toeslagenaffaire en probeert zij samen met hen ervoor te zorgen dat de overheid eindelijk hun verantwoordelijkheid neemt voor de grote fouten die zijn gemaakt.

Mr. Versteegh heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

U kunt haar rechtstreeks bereiken via:

E: versteegh@ve-advocaten.nl
M: 06 42 78 13 59

Mw. mr. L.L. Schipper-Heikens

ADVOCAAT

Specialisme: Strafrecht, Familierecht

Mr. L.L. Schipper-Heikens is in juni 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar zij haar master strafrecht heeft afgerond. Na haar afstuderen heeft mr. L.L. Schipper-Heikens hard gewerkt aan het opbouwen van een eigen praktijk, waar zij zich met name heeft toegelegd op het personen- en familierecht. Sinds juli 2019 heeft zij zich verbonden aan ons kantoor. Inmiddels heeft zij een goedlopende eigen praktijk met zowel nationale als internationale zaken. Mr. L.L. Schipper-Heikens wordt door haar collega’s gewaardeerd om haar invoelingsvermogen, doorzettingsvermogen en effectieve werkwijze.

U kunt haar rechtstreeks bereiken via:

E: heikens@ve-advocaten.nl

mandy Varkevisser

JURIDISCH MEDEWERKSTER / PARALEGAL

Mandy heeft net haar duale studie HBO-Rechten aan de Haagse Hogeschool afgerond. Zij studeert aan de Erasmus Universiteit en zit in haar laatste jaar van haar Master strafrecht. Mandy heeft tijdens haar HBO-studie 1,5 jaar stage gelopen bij Versteegh c.s. Advocaten en is tijdens haar vervolgstudie verbonden aan het kantoor als juridisch medewerkster. Zij behandelt nu voornamelijk zaken betreffende de toeslagenaffaire, maar is ook werkzaam in het straf- en familierecht. Mandy staat bekend om haar inlevingsvermogen, doortastendheid en nauwkeurigheid.

U kunt haar rechtstreeks bereiken via:

E: secretariaat@ve-advocaten.nl

Cynthia Rasidin

STAGAIRE

Cynthia studeert HBO Rechten aan de Haagse Hogeschool en zit nu in haar laatste jaar. Zij loopt 60 weken stage bij Versteegh c.s. Advocaten. Zij is met name geïnteresseerd in strafrecht en familierecht. Zij werkt zeer nauwkeurig en biedt waardevolle ondersteuning aan de advocaten.

U kunt haar rechtstreeks bereiken via:

E: secretariaat@ve-advocaten.nl

2023

Bewijs van aansluiting Geschillencommissie

testimonials

Wat zeggen anderen over ons…

v

“Ik dank mevrouw Versteegh voor haar steun en betrokkenheid, zonder haar was dit niet zomaar goed gekomen”

v

“Ik heb de samenwerking met Versteegh Advocaten ervaren als erg prettig en een steun in de rug in moeilijke tijden.”

v

“De advocaat reageerde altijd snel en heeft mij altijd duidelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden en kansen waren.”

contact

Bezoekadres
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP  Den Haag

Openingstijden
09.00 - 18.00

Postadres
Postbus 93259
2509 AG  Den Haag

070 314 24 15
info@ve-advocaten.nl